AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerin üstünde yürümek

Kahve falında ellerin üstünde yürümek

Kahve falında ellerin üstünde yürümek hak yolunu tutacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yolunun açık olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında ellerin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında elinin üstünde yürümek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerin üstünde yürümek başarılarının daim olacağına, istediklerini elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri üstünde yürümek muradınıza ereceğinize, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, iyilik görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işaret eder.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında denizde üstünde yürümek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çocuk sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir