AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin üstünde yürümek

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Kahve falında elinin üstünde yürümek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, içinin de rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ellerin üstünde yürümek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elleri üstünde yürümek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz üstünde yürümek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Kahve falında buzun üstünde yürümek gelecekte yüzünün güleceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında toprak üstünde yürümek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalettir.

Kahve falında ayın üstünde yürümek onun yolundan ayrılmayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir