AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin üstünde yürümek

Kahve falında elinin üstünde yürümek

Kahve falında elinin üstünde yürümek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulur.

Kahve falında elinin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Kahve falında elinin üstünde yürümek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında elleri üstünde yürümek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında ellerin üstünde yürümek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehrin üstünde yürümek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına inanılır.

Kahve falında gölün üstünde yürümek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir