AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde üstünde yürümek

Kahve falında denizde üstünde yürümek

Kahve falında denizde üstünde yürümek kişinin bundan zarar göreceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, günahlarından tövbe etmeye, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında denizde üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında donmuş denizin üstünde yürümek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünden yürümek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret eder.

Kahve falında denizde üstünde yürümek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünde yürümek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında deniz üstünde yürüdüğünü görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevdiği insanların olacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında camların üstünde yürümek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yeni şeyler deneneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir