AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, geçineceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak su içinde yürümek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında su üstünde yürümek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında suyun üstünden yürümek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına alamet eder.

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir