AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelalenin üstünde yürümek

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek haberler alacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalettir.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek işinden çıkarılacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şelalenin üstünde görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Kahve falında şelalenin üstünde olmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelalede yürümek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret eder.

Kahve falında göl ve şelale görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktan şelale görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Kahve falında birinin şelaleden düştüğünü görmek hedeflerini tutturacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir