AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri üstünde yürümek

Kahve falında elleri üstünde yürümek

Kahve falında elleri üstünde yürümek sorunların günden güne azalacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında elleri üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Romantizm ön planda aldığınız işaretleri doğru değerlendirmelisiniz.

Kahve falında ellerin üstünde yürümek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri üstünde yürümek ön plana çıkacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında elinin üstünde yürümek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nehrin üstünde yürümek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında ip üstünde yürümek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine yorulur.

Kahve falında su üstünde yürümek iş hayatında saygı göreceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında ipin üstünde yürümek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir