AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek hastalığını yenmeyi başaracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek üzüleceğine ve ağlayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camların üstünde yürümek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir