AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerime kına yakmak

Kahve falında ellerime kına yakmak

Kahve falında ellerime kına yakmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerime kına yakmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında eline kına yakmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sağ ele kına yakmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında ele kına yakmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ellerine kına yakmak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ellere kına yakmak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak işlerin yoluna sokulacağına, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir