AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ve ayağa kına yakmak

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayallerinin söneceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığınızı anlamasına izin vermeniz sizi zayıf ya da korunmaya muhtaç pozisyona düşürebilir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak planlarının bozulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında ayağa kına yakmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklara kına yakmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir