AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellere kına yakmak

Kahve falında ellere kına yakmak

Kahve falında ellere kına yakmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, daima afiyette olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellere kına yakmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin eline kına yakmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında erkek eline kına yakmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına yakmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Kahve falında iki eline kına yakmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir