AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerine kına yakmak

Kahve falında ellerine kına yakmak

Kahve falında ellerine kına yakmak kişinin her daim iyi anılacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerine kına yakmak gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak elindeki imkânları seferber edeceğine, insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalettir.

Kahve falında erkek eline kına yakmak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak kulluk derecesinin artmasına, mutluluğa ve neşeye işaret etmektedir.

Kahve falında birinin eline kına yakmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini kına yakmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Kahve falında ele kına yakmak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir