AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kafasını toparlayamayacağına, elinin dara düşmeyeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak evinde bereketin eksik olmayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına inanılır.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak yatırımlarının kar getireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayağa kına yakmak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir