AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele kına yakmak

Kahve falında ele kına yakmak

Kahve falında ele kına yakmak işlerinin çok iyi gideceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kalp kırmayacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ele kına yakmak gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kasasının ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek eline kına yakmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında elle kına yakmak kötü haberler alınacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kızının eline kına yakmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir