AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline kına yakmak

Kahve falında eline kına yakmak

Kahve falında eline kına yakmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Kahve falında kızının eline kına yakmak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek eline kına yakmak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalettir.

Kahve falında ele kına yakmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki ele kına yakmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini kına yakmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir