AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünü süpürmek

Kahve falında evinin önünü süpürmek

Kahve falında evinin önünü süpürmek kendini yiyip bitireceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Kahve falında evin önünü süpürmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin önünü süpürmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev önü süpürmek rakiplerin her konuda fark atacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Kahve falında dükkan önü süpürmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında cami önü süpürmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ev önünü süpürmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işaret eder.

Kahve falında cami önünü süpürmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir