AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dışını süpürmek

Kahve falında evin dışını süpürmek

Kahve falında evin dışını süpürmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, rütbe edineceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin dışını süpürmek gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında evin dışını süpürmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında evin dışında fırtına görmek hayırlı işe, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Kahve falında evin dışını yıkamak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışında uyumak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında evin dışında yılan görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışını temizlemek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, işlerinin karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin dışını sıvamak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin dışında fare görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir