AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kopmak

Kahve falında elleri kopmak

Kahve falında elleri kopmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, bereketin eksileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Kahve falında elleri kopmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında eli kopmak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında elleri kopmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında boynu kopmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet kopmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kopmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet eder.

Kahve falında bacağı kopmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları kopmak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında parmağı kopmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir