AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı kopmak

Kahve falında tırnağı kopmak

Kahve falında tırnağı kopmak şeref ve haysiyetin artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, âlim kişiler arasına gireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kopmak gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Kahve falında tırnak kopmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağı kopmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları kopmak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına tabir olunur.

Kahve falında parmakları kopmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin düze çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında saçları kopmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında düğmesi kopmak aydınlığa çıkılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri kopmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında firtina kopmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir