AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopmak

Kahve falında kıyamet kopmak

Kahve falında kıyamet kopmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, patron olunacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, haksızlık edeceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet kopmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında kıyamet kopmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek mallarının artacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firtina kopmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Kahve falında boynu kopmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kopmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bacağı kopmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolyesi kopmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğmesi kopmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir