AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kopmak

Kahve falında bacağı kopmak

Kahve falında bacağı kopmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kısmetinin de açılacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine inanılır.

Kahve falında bacağı kopmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı alanlarda çalışan veya benzer yeteneklere sahip kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında bacağı kopmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kopmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakları kopmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalettir.

Kahve falında kafa kopmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolları kopmak elinin de bollaşacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında firtina kopmak kurulu düzenin bozulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eli kopmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğmesi kopmak az çalışarak çok gezeceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir