AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağı kopmak

Kahve falında parmağı kopmak

Kahve falında parmağı kopmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, başarılarının tadına varacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, hakkıyla kazanca, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, can sıkıcı haberler almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağı kopmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya bilginizi kullanarak ekstra para kazanmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında ayak parmağı kopmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında parmağı kopmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmakları kopmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dili kopmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında tırnağı kopmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynu kopmak hayır vereceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında bacakları kopmak ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak kopmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir