AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynu kopmak

Kahve falında boynu kopmak

Kahve falında boynu kopmak sahip olduğu nimetin artacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynu kopmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Kahve falında boynu kopmak istenen her şeye sahip olunacağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolyesi kopmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı kopmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında parmağı kopmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kopmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı kopmak bereketinin artacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalettir.

Kahve falında eti kopmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına alamet eder.

Kahve falında kolu kopmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir