AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli kopmak

Kahve falında eli kopmak

Kahve falında eli kopmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına işaret eder.

Kahve falında eli kopmak gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Kahve falında eli kopmak her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına yorulur.

Kahve falında elleri kopmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolyesi kopmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında bacağı kopmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi kopmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı kopmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dili kopmak sorumlulukların azalacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eti kopmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir