AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları kopmak

Kahve falında ayakları kopmak

Kahve falında ayakları kopmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ayakları kopmak gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Kahve falında ayak parmağı kopmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında ayağı kopmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayır işleri yapacağına işarettir.

Kahve falında ayakları kopmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakları kopmak hayatındaki fırtınaların durulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak kopmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri kopmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında saçları kopmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasi kopmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir