AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kınalı bebek görmek

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalettir.

Kahve falında elleri kınalı bebek gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek muradın yerine geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerinin kınalı olduğunu görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, dişe diş savaşacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında eli kınalı olmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında elini kına yakmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında erkek elinde kına görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek isteklerinin erteleneceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir