AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli kınalı olmak

Kahve falında eli kınalı olmak

Kahve falında eli kınalı olmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yol kat edeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli kınalı olmak gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında ellerimi kınalı görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında elleri kınalı olmak çalışmaların beğeni almayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin eline kına sürmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kınalı eller görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerine kına yakmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir