AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin elinde kına görmek

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinde kına gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında erkek elinde kına görmek paslı bir çiviye basabileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin ellerini kınalı görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında erkek eline kına yakmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli kınalı erkek görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kına olduğunu görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir