AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kına yakmak

Kahve falında elini kına yakmak

Kahve falında elini kına yakmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini kına yakmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak dualarının karşılığını göreceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında erkek eline kına yakmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ellere kına yakmak kazancı arttıracağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi eline kına yakmak hasta olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında elini kına yakmak Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin eline kına yakmak kazançtan yana kara geçeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir