AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin kınalı olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin kınalı olduğunu görmek

Kahve falında ellerinin kınalı olduğunu görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işarettir.

Kahve falında ellerinin kınalı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında erkek elinde kına görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında eline kına yaktığını görmek mevlit okutacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el ve ayakta kına görmek sevinçli bir haber alınacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sol elinde kına görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendisini ona adayacağına delalettir.

Kahve falında ele kına görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, güzel günlerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir