AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek elinde kına görmek

Kahve falında erkek elinde kına görmek

Kahve falında erkek elinde kına görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek elinde kına gördüyseniz:

  • İmajınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda rahatsızlık verebilecek adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında erkek eline kına yakmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin ellerini kınalı görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek elinde kına görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eli kınalı erkek görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, karın artacağına işarettir.

Kahve falında ellerimi kınalı görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir