AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yardımın alınacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Başkalarını öfkelendirme ihtimaliniz var.

Kahve falında arkadaşının ellerini kınalı görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde kına görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline kına yakmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet eder.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin kınalı olduğunu görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında eli kınalı olmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek eline kına yakmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini kınalı görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir