AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa kına yakmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir