AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele ayağa kına yakmak

Kahve falında ele ayağa kına yakmak

Kahve falında ele ayağa kına yakmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak ekmeğin kesileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa kına yakmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklara kına yakmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir