AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yeni hobiler edinileceğine, adından konuşulur olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulur.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak düzenli bir işe kavuşulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklara kına yakmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir