AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında ayaklara kına yakmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yönetici olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak şeref ve rütbeye, hedeflere ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına kına yakmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalettir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir