AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklara kına yakmak

Kahve falında ayaklara kına yakmak

Kahve falında ayaklara kına yakmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, güçlükle elde edilecek başarı, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında ayaklara kına yakmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa kına yakmak büyük zararlara uğrayacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulur.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir