AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa kına yakmak

Kahve falında ayağa kına yakmak

Kahve falında ayağa kına yakmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, ticarette şansının düşeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yetim sevindireceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa kına yakmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, doğru yolu bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa kına yakmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir