AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak gördüyseniz:

  • İşinizi, evinizi veya ailenizi ilgilendiren olası karmaşalara veya karışıklıklara hazır olun.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklara kına yakmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa kına yakmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında parmağına kına yakmak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak ticaret ehli kimse olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir