AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz krem sürmek

Kahve falında beyaz krem sürmek

Kahve falında beyaz krem sürmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hikmete kavuşacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz krem sürmek gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz krem sürmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek kazancın helal şekilde artırılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalettir.

Kahve falında birine krem sürmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta krem sürmek saygının hiç eksik olmayacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne krem sürmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir