AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem sürmek

Kahve falında krem sürmek

Kahve falında krem sürmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında krem sürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Kahve falında bacağa krem sürmek hayattan bıkmasına neden olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında sırta krem sürmek eline para geçeceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek rızıksız kalacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birine krem sürmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe krem sürmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline krem sürmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarına krem sürmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü krem sürmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir