AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne krem sürmek

Kahve falında yüzüne krem sürmek

Kahve falında yüzüne krem sürmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kazancın yetmez olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne krem sürmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü krem sürmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne krem sürmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına delalet eder.

Kahve falında yüze krem sürmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işarettir.

Kahve falında ele krem sürmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarına krem sürmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir