AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerde kına görmek

Kahve falında ellerde kına görmek

Kahve falında ellerde kına görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerde kına gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün elinde kına görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına görmek kısmetinin kapanacağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kına eline görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hatalı yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında ellerinin kınalı olduğunu görmek insanların afiyet bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalet eder.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir