AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kınalı gelin görmek

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında elleri kınalı gelin gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak endişeli durumların son bulacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında gelin kınası görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin kınası yakmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına yorulur.

Kahve falında geline kına yakmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına eline sürmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işaret eder.

Kahve falında ellerine kına yakmak hanenizde bolluk olacağına, kişinin yasa düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir