AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ eline kına yakmak

Kahve falında sağ eline kına yakmak

Kahve falında sağ eline kına yakmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kendisiyle de gururlanacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Kahve falında sağ ele kına yakmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ eli kınalı görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, beden sağlığının zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında sağ elinde kına görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, çok başarılı işlere adım atacağına yorulur.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında elini kına yakmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında iki ele kına yakmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işarettir.

Kahve falında erkek eline kına yakmak büyük bir projeye girileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir