AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde kına görmek

Kahve falında ölünün elinde kına görmek

Kahve falında ölünün elinde kına görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde kına gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Kahve falında ölünün elinde kına görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin eline kına sürmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerine kına yakmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli kınalı erkek görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kınalı eller görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir