AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi eline kına görmek

Kahve falında kendi eline kına görmek

Kahve falında kendi eline kına görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, dertlerinin unutulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Kahve falında kınalı eller görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellere kına yakmak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerin kınalı olduğunu görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının eline kına yaktığını görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sol ele kına yakmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının eline kına yakıldığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir