AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına eline görmek

Kahve falında kına eline görmek

Kahve falında kına eline görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerinin yarım kalacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kına eline gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Kahve falında ölünün elinde kına görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine kına yakmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Kahve falında iki ele kına yakmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kendi eline kına görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sol eline kına yakmak hayır dualarına nail olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir