AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle saç taramak

Kahve falında elle saç taramak

Kahve falında elle saç taramak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, içinin huzurla dolacağına, yeni bir araba satın alınacağına delalet eder.

Kahve falında elle saç taramak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında elle saç taramak tatsızlıklar çıkacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Kahve falında saçı elle taramak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak saçı taramak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Kahve falında uzun saçı taramak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Kahve falında saçının taradığını görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını taramak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında kısa saç taramak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında aynada saçını taramak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir