AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının taradığını görmek

Kahve falında saçının taradığını görmek

Kahve falında saçının taradığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Kahve falında saçının taradığını gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi saçlarını taramak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarakla saç taramak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını tarakla taramak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını taradığını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını taradığını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını taramak ibadetlerini de aksatmayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçını taramak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir